Кличко розповів, як просуваються роботи на найдорожчому столичному довгобуді

Будівництво Подільсько-Воскресенського мосту у Києві підходить до завершального етапу.

Про це в п'ятницю, 19 березня, заявив столичний мер Віталій Кличко під час брифінгу, передає УНІАН.

"На Подільсько-Воскресенському мостовому переході, незважаючи на складну епідеміологічну ситуацію, триває будівництво", – заявив градоначальник.

Він також розповів, що будівельники вийшли на фінальну стадію і вже до кінця весни підготують заїзд Верхнього Валу.

Зараз, за словами Кличка, проводяться роботи зі встановлення бар'єрних огороджень і дорожнього покриття на території Русанівських садів. Пісок вирішили підвозити на баржах через конфлікт з жителями лівого берега. Мер також запевнив, що перебоїв з фінансуванням немає.

Як повідомляли НЕРУХОМІ, цей міст відомий як найдорожчий столичний довгобуд. Ще понад тридцять років тому архітектори та інженери розробили техніко-економічне обгрунтування будівництва Подільського моста. Сам проєкт був затверджений в 1993 році, цього ж року і почалося його будівництво. Але через проблеми з фінансуванням роботи довелося заморозити. В різні часи будівництво намагалися відновити, але безуспішно.

Автор:

Володимир Гришенко

Журналіст/ редактор

Освіта – закінчив Київський національний університет ім. Тараса Шевченка, Інститут журналістики. За професією працюю вже понад 15 років. Улюблені теми – економіка та політика, знаюся на криптовалютах та ринках, цікавлюся нерухомістю. На ресурсі НЕРУХОМІ із травня 2020 року.

Усі статті автора

Коментарі

308

Ваш запит принято

Відділ продажу зв'яжеться з Вами найближчим часом