Київська влада відкриє в'їзд на Русанівські сади

У Департаменті транспортної інфраструктури Київської міськдержадміністрації стверджують, що шлагбауми, кіоск охорони на в'їзді на територію Русанівських садів заважають проїзду спецтехніки, задіяної у будівництві Подільсько-Воскресенського мостового переходу.

Вулиці Центральна Садова, Призалізнична Садова та Дамбова є вулицями загального користування та не перебувають на балансі якого-небудь підприємства, а також що для установки там МАФів і дорожніх знаків, що обмежують рух транспорту, відсутні правові підстави.

Вирішено звернутися до Дніпровського управління ГУ Нацполіціі Києва з проханням про забезпечення громадського порядку під час демонтажу цих конструкцій. А Управління патрульної поліції Києва попросити привести у відповідність технічні засоби регулювання дорожнього руху та схем організації дорожнього руху на Русанівських садах.

У грудні 2017 року відбувся мітинг садівників дачного масиву "Русанівські сади" у Києві. Жителі протестували проти справляння плати за проїзд на житлову територію. Крім проблеми зі шлагбаумом на в'їзді протестувальники заявляли також про розбитих дорогах і регулярних напливах циган.

Як повідомляли НЕРУХОМІ, у Дніпра буде створена паркова зона. Також закладена ідея подовження на північ уздовж масиву Русанівських садів до житлового масиву Троєщина набережній з велосипедної-пішохідним рухом, пов'язаної із пляжною зоною. Крім того, намічено створити етнографічний музей на Троєщині в урочищі "Городище".

Автор:

Володимир Гришенко

Журналіст/ редактор

Освіта – закінчив Київський національний університет ім. Тараса Шевченка, Інститут журналістики. За професією працюю вже понад 15 років. Улюблені теми – економіка та політика, знаюся на криптовалютах та ринках, цікавлюся нерухомістю. На ресурсі НЕРУХОМІ із травня 2020 року.

Усі статті автора

Коментарі

132

Ваш запит принято

Відділ продажу зв'яжеться з Вами найближчим часом