Генплан Києва: в КМДА розповіли, як боротимуться з неймовірними заторами

Проєкт генерального плану Києва передбачає будівництво в столиці багаторівневих транспортних розв'язок, які повинні вирішити питання з трафіком.

Про це повідомили в пресслужбі КМДА.

Будівництво таких розв'язок, як стверджують в комунальній організації "Київгенплан", пропонується в проєкті у периферійній частині міста і на лівому березі, це дозволить зменшити навантаження від внутрішнього транзитного транспорту на вуличну мережу у центральній і частково у серединній зоні міста.

Так, багаторівневі розв'язки заплановано на Харківській площі і на перетині вулиці Бориспільської з Харківської трасою, на проспекті Романа Шухевича, вулицях Братиславській і Оноре де Бальзака, на Дарницькій площі, на вул. Привокзальній, біля станції метро Чернігівська, на проспекті Академіка Палладіна, Великій Кільцевій дорозі, на площі Валерія Марченка.

У Києві планують побудувати нові розв'язки
pixabay.com

Підкреслимо, що останнім часом через збільшення трафіку і ремонтні роботи затори у столиці стали звичним явищем. Як скаржаться кияни в соцмережах, для того щоб дістатися від Подолу до метро Оболонь на машині займає майже три години. А затори, які скували розв'язку на Петрівці, не розсмоктуються і до півночі.

Як повідомляли НЕРУХОМІ, в Києві збираються побудувати нові автовокзали на в'їзді в місто в рамках реалізації проекту Генерального плану столиці.

Проверенные ЖК

Автор:

Володимир Гришенко

Журналіст/ редактор

Освіта – закінчив Київський національний університет ім. Тараса Шевченка, Інститут журналістики. За професією працюю вже понад 15 років. Улюблені теми – економіка та політика, знаюся на криптовалютах та ринках, цікавлюся нерухомістю. На ресурсі НЕРУХОМІ із травня 2020 року.

Усі статті автора

Каталог

Карта

Медіа

Послуги

Пошук