Французьке агентство розвитку може долучитися до "єОселі"

Анна Завірюха 18:45, 17.10.2024

Державна "Українська фінансова житлова компанія" має намір залучити Французьке агентство розвитку до участі у програмі доступного кредитування "єОселя". Про це повідомила пресслужба “Укрфінжитла".

16 жовтня заступник голови правління “Укрфінжитла” Олег Журавльов провів робочу зустріч з головою офісу Французького агентства розвитку в Україні пані Аксель Нос. Він розповів про діяльність "Української фінансової житлової компанії" та презентував результати роботи програми доступного кредитування. Аксель Нос представила досягнуті цілі Французького агентства розвитку в Україні. Також вона зазначила, що організація має на меті надавати фінансову підтримку у вигляді позик, грантів, гарантій і технічної допомоги державним, приватним підприємствам, банківським установам, об’єднанням.

Сторони обговорили можливі сфери співробітництва, зокрема з Товариством сприяння та участі в економічному співробітництві та Агентством міжнародної технічної співпраці Expertise France. Наприкінці зустрічі представники української та французької компаній домовилися про подальші спільні дії щодо підтримки “Укрфінжитла” в отриманні гарантій та фінансування в межах Ukraine Investment Framework.

Як повідомляли НЕРУХОМІ в новинах нерухомості, також 10 жовтня представники трьох норвезькі фірми зустрілись з членами правління "Укрфінжитла" для реалізації пілотного проєкту “Житло для України”. Компанії Itera, Moelven і EksFin запланували запустити ініціативу в трьох областях – Київській, Полтавській та Кіровоградській.

Проверенные ЖК

Автор:

Анна Завірюха

журналістка

Журналістка із досвідом більше 4-х років. Улюблені теми – архітектура та маркетинг.

Усі статті автора

Каталог

Карта

Медіа

Послуги

Пошук