Екватор будівництва ЖК НОВА АНГЛІЯ – забудовник анонсував вечірку

Столичний девелопер Royal House анонсував святкування з нагоди перетину екватора в будівництві житлового комплексу НОВА АНГЛІЯ.

Про це забудовник повідомив на сайті ЖК.

"За 4 роки невпинної праці команда Royal House побудувала не просто 6 будинків, а щось більше. За цей час НОВА АНГЛІЯ для кожного з нас стала чимось особливим: сім'єю, красою, що нас оточує, простором сили та об'єднання, місцем дитячого сміху , дружби, любові і символом нового життя... 11 вересня ми святкуємо перетин екватора в будівництві Міста в місті НОВА АНГЛІЯ", – зазначив девелопер на сайті житлового комплексу.

Повідомляється, що вечірка White Holiday Party відбудеться на території ЖК. Учасників святкування чекає незабутня розважальна програма зі світловим шоу на фасаді будинку, концертом переможниці "Голосу країни" Маргарити Мелешко, шоу барабанщиків, дитячими аніматорами тощо. Також гості зможуть взяти участь у розіграші призів та цінних подарунків.

Вхід вільний, але при обов'язковій реєстрації.

Забудовники:

Автор:

Команда Нерухомі

Редакція

Досвідчені експерти у сфері юриспруденції, містобудівної діяльності, архітектурно-будівельного контролю та нагляду. Вони спеціалісти з багатолітнім досвідом роботи в державних структурах, відповідною освітою та знаннями, які вирішили приєднатись до проєкту, щоб допомогти оздоровити ринок нерухомості.

Усі статті автора

Коментарі

61

Ваш запит принято

Відділ продажу зв'яжеться з Вами найближчим часом