Для київської школи збудують укриття за 300 млн

У одній з шкіл Києва збираються побудувати протирадіаційне укриття за 287 млн гривень. Відповідний тендер оголосило Управління освіти Дніпровської районної держадміністрації.

Як стало відомо, відповідне укриття збираються обладнати у гімназії № 183 "Фортуна" з поглибленим вивченням іноземних мов. Завершити роботи повинні до 28 грудня 2025 року.

Водночас у торгах на будівництво протирадіаційного укриття в ліцеї "Універсум", які у квітні провело Управління освіти Шевченківської РДА, зазначалася сума лише близько 61 мільйона гривень.

Як повідомляли НЕРУХОМІ у новинах нерухомості, у Борисполі під Києвом триває будівництво протирадіаційного укриття для ліцею "Патріот".

Будівництво проводять за рахунок Фонду ліквідації наслідків збройної агресії. Роботи з облаштування фундаменту, стін та перекриття вже завершені, включаючи етапи земляних робіт та встановлення монолітних конструкцій. Зараз проводять внутрішні роботи — будівництво міжкімнатних стін, оздоблення приміщень тощо.
 

Автор:

Володимир Гришенко

Журналіст/ редактор

Освіта – закінчив Київський національний університет ім. Тараса Шевченка, Інститут журналістики. За професією працюю вже понад 15 років. Улюблені теми – економіка та політика, знаюся на криптовалютах та ринках, цікавлюся нерухомістю. На ресурсі НЕРУХОМІ із травня 2020 року.

Усі статті автора

Коментарі

324

Ваш запит принято

Відділ продажу зв'яжеться з Вами найближчим часом