Для інвесторів та девелоперів пройде Real Estate Forum


У Києві на території інноваційного парку UNIT City 25 жовтня відбудеться масштабний захід для інвесторів та девелоперів Real Estate Forum. Про це порталу НЕРУХОМІ повідомили організатори форуму.

Провідні лідери думок поділяться своїм досвідом і реальними кейсами, а також розкажуть про ризики в галузі та як їх уникнути.

Для кого буде корисним:

  • для девелоперів;
  • для досвідчених інвесторів, які шукають нові рішення;
  • для інвесторів-початківців, які планують свої перші вкладення;
  • для власників агенцій нерухомості;
  • для тих, хто хоче і може заробляти на нерухомості.
"Цей захід – ключ до розвитку для тих, хто прагне підняти свій бізнес на новий рівень. Окрім того, це гарний "фундамент" для планування своїх перших інвестицій у нерухомість", - поділились організатори.

За їх словами, REF – це не просто обмін знаннями, це простір для відкритої дискусії про ринок нерухомості. Для відвідувачі зібрали найактуальнішу інформацію про інвестиції та девелопмент, щоб вони змогли отримати максимум цінних інсайтів.

"Успішні інвестиції у нерухомість починаються з глибокого розуміння ринку та його ризиків. Наш форум – це майданчик для обговорення можливостей у сфері девелопменту, перспектив та потенційних ризиків. Запрошуємо всіх, хто працює в галузі або тільки планує зробити свої перші кроки в інвестиціях у нерухомість", - додали організатори.

Де та коли відбудеться: інноваційний парк UNIT City, вул. Дорогожицька, 3, зала UNIT.VERSЕ. 25 жовтня з 10:00 до 19:00.

Проверенные ЖК

Автор:

Команда Нерухомі

Редакція

Досвідчені експерти у сфері юриспруденції, містобудівної діяльності, архітектурно-будівельного контролю та нагляду. Вони спеціалісти з багатолітнім досвідом роботи в державних структурах, відповідною освітою та знаннями, які вирішили приєднатись до проєкту, щоб допомогти оздоровити ринок нерухомості.

Усі статті автора

Каталог

Карта

Медіа

Послуги

Пошук