Будівництво мосту в Одеській області раптово подорожчало на 20 млн гривень

На завершення будівництва мосту через Сухий лиман на автомобільній дорозі Одеса - Чорноморськ в Одеській області необхідні додаткові 20 млн гривень. Відповідний тендер оголосила Служба автомобільних доріг. Аукціон з вибору підрядника відбудеться 21 серпня, передає Думська.

Будівництво мосту почалося ще у 2016 році. Спочатку на нього збиралися витратити трохи більше 100 млн, але в новому кошторисі вартість робіт зросла до 245 млн гривень. На будівництво виділяли гроші міськрада Чорноморська, Одеська обласна адміністрація і АМПУ.

У лютому на сесії міської ради Чорноморська було прийнято рішення про передачу мосту на баланс Укравтодору. А в службі заявили, що на добудову потрібно ще 87 млн. Однак у тендері від 4 серпня вказана сума у 107 млн грн. Тим самим збільшивши суму на 20 млн.

Автор:

Команда Нерухомі

Редакція

Досвідчені експерти у сфері юриспруденції, містобудівної діяльності, архітектурно-будівельного контролю та нагляду. Вони спеціалісти з багатолітнім досвідом роботи в державних структурах, відповідною освітою та знаннями, які вирішили приєднатись до проєкту, щоб допомогти оздоровити ринок нерухомості.

Усі статті автора

Коментарі

71

Ваш запит принято

Відділ продажу зв'яжеться з Вами найближчим часом