Блокування польського кордону зриває термін відновлення будинків у Львові

Відновлення житлових будинків у Львові, зруйнованих внаслідок ракетних ударів, доведеться призупинити через блокування польського кордону. Про це заявив економічний експерт Олег Пензин, передає "Новини.LIVE".

За його словами, довелося зупинити відновлення будинків на Стрийській, оскільки відсутні будівельні матеріали, які застрягли в чергах на кордоні.

Він наголосив, що затримка не позначиться на їхній вартості, лише на часі відновлення.

Польські протестувальники з понеділка розпочали цілодобову блокаду пункту пропуску "Медика-Шегині", яка триватиме до 3 січня. При цьому мітингувальники не відкидають повної блокади кордону навіть на пропуск гуманітарної допомоги.

Як повідомляли НЕРУХОМІ у новинах нерухомості, російські окупанти вночі 6 липня здійснили масштабну ракетну атаку по Львову. Внаслідок удару ворога було зруйновано багатоквартирний житловий будинок, а також загинули люди.

Автор:

Володимир Гришенко

Журналіст/ редактор

Освіта – закінчив Київський національний університет ім. Тараса Шевченка, Інститут журналістики. За професією працюю вже понад 15 років. Улюблені теми – економіка та політика, знаюся на криптовалютах та ринках, цікавлюся нерухомістю. На ресурсі НЕРУХОМІ із травня 2020 року.

Усі статті автора

Коментарі

327

Ваш запит принято

Відділ продажу зв'яжеться з Вами найближчим часом