Біля черкаської Алеї героїв почали будівництво

1 хв

В Черкасах на земельній ділянці біля Алеї героїв розпочались підготовчі роботи з будівництва комерційного об’єкта. Про це повідомило видання “18000”.

Йдеться про земельну ділянку на перехресті вулиць Руставі та Корольова, поблизу входу на міські комунальні кладовища 3 та 4. На них відбуваються поховання військових і тут облаштували декілька Алей Героїв. Власником землі є Руськополянська територіальна громада.

За даними сайту Prozorro, аукціон із права оренди земельної ділянки площею у понад пів гектара провели наприкінці травня 2024 року. Переможцем став підприємець зі Смілянщини Сергій Плужний. Водночас у системі відсутня інформація про укладання з ним договору оренди. Цільовим призначенням землі є розміщення підприємств автосервісів. 

Пресслужба Руськополянської міської ради повідомила, що ця земельна ділянка справді передана в оренду і незабаром вони опублікують відповідний договір у системі. Довкола цих ділянок досі є суперечка між Черкасами та Руською Поляною. Нещодавно громади не змогли погодити межі власних територій і відповідне питання передали до суду.

Як повідомляли НЕРУХОМІ в новинах нерухомості, раніше у Черкасах органи прокуратури через суд призупинили будівництво на Замковому узвозі біля історичної памʼятки — будинку купця Школьнікова. Але скандальний забудовник вже подав апеляцію.

Автор:

Анна Завірюха

журналістка

Журналістка із досвідом більше 4-х років. Улюблені теми – архітектура та маркетинг.

Усі статті автора

Коментарі

1.1т

Ваш запит принято

Відділ продажу зв'яжеться з Вами найближчим часом