АРМА шукає управителя на нерухомість Медведчука в Карпатах

1 хв

Агентство з розшуку та менеджменту активів оголосило конкурси на управителя та оцінювача дачі в Карпатах, яка належала колишньому депутату та підозрюваному у державній зраді Віктору Медведчуку. Про це повідомила голова АРМА Олена Дума.

Йдеться про ЖК Ведмежа діброва, який розташований в урочищі українських Карпат (Мукачівський район Закарпатської області). Актив з площею 150 га території складається з п'ятьох земельних ділянок та сімох обʼєктів нерухомого майна: спортивно-житлового оздоровчого комплексу, чотирьох споруд, житлового будинку площею 2400 кв м, господарського блоку. На території також є вертолітний майданчик, колиба, капличка та ферма з тваринами. Крім того, до переліку входить і рухоме майно, зокрема: два електрокари, трактор, кухонна та сантехніка, меблі.

Участь у конкурсах може взяти кожен, хто відповідає кваліфікаційним критеріям, окрім представників держави-агресора. Після проведення незалежної оцінки та обрання управителя, цей актив почне працювати, забезпечуючи надходження коштів до Державного бюджету України.

Нагадаємо, що в офісі Генеральної прокуратури повідомили, що серед заарештованого майна Медведчука за ухваленими судовими рішеннями є яхта, 26 автомобілів, 32 квартири, десять домоволодінь, 23 земельні ділянки, частки в статутних капіталах 24 юридичних осіб.

Як повідомляли НЕРУХОМІ в новинах нерухомості, на початку вересня АРМА оголосило конкурс на пошук оцінювача та управителя для 53,1 га земельних ділянок у Києві в Дарницькому районі. Ці території пов'язані із колишніми депутатами та підозрюваними у державній зраді Віктором Медведчуком і Тарасом Козаком. Частково землі забудовані дачними спорудами. Значна частина активів має вихід до річки Дніпро.

Автор:

Анна Завірюха

журналістка

Журналістка із досвідом більше 4-х років. Улюблені теми – архітектура та маркетинг.

Усі статті автора

Коментарі

104

Ваш запит принято

Відділ продажу зв'яжеться з Вами найближчим часом