АРМА шукає оцінювача та управителя на земельні ділянки Медведчука


Агентство з розшуку та менеджменту активів оголосило конкурс на пошук оцінювача та управителя для 53,1 га земельних ділянок у Києві. Ці території пов'язані із колишніми депутатами та підозрюваними у державній зраді Віктором Медведчуком і Тарасом Козаком, повідомила пресслужба АРМА.

Термін подачі документів для участі в конкурсному відборі суб’єктів оціночної діяльності триватиме до 17 вересня 2024.

Зазначається, що 53,1 га землі у Києві через довірених осіб володіли вищезгадані народні обранці. Ці земельні ділянки розташовані у Дарницькому районі столиці. Частково територія забудована дачними будинками, значна частина активів має вихід до річки Дніпро.

Як повідомляли НЕРУХОМІ в новинах нерухомості, 7 серпня 2024 року АРМА отримало в управління земельні ділянки у Києві, якими володіли Віктор Медведчук та Тарас Козак.

Ухвалою Печерського районного суду також було передано АРМА корпоративні права ПП "Орест", ТОВ "Академ-Клуб", ПП "Фірма Вікторія", ТОВ "Осокорки-7" та накладено арешт на майно із забороною права відчуження, розпорядження та користування земельними ділянками, які перебували у користуванні/оренді ТОВ "Академ-Клуб", ПП "Орєст", ПП "Фірма Вікторія", та земельні ділянки що належать ТОВ "Академ-Клуб".

Проверенные ЖК

Автор:

Анна Завірюха

журналістка

Журналістка із досвідом більше 4-х років. Улюблені теми – архітектура та маркетинг.

Усі статті автора

Каталог

Карта

Медіа

Послуги

Пошук