Архітектори презентують проєкт "Українська ДНК"

1 хв

Архітектурна Палата НСАУ спільно з Design4Ukraine проведе у четвер, 13 квітня, пресконференцію "Голос українських архітекторів під час проведення Венеціанської бієнале 2023 року. Проєкт "Українська ДНК".

Про це порталу НЕРУХОМІ повідомили організатори заходу.

На пресконференції буде презентовано проєкт "Українська ДНК", архітектори розкажуть про його ідею та організацію.

"Наш проєкт зосереджений на дослідженні Genius Loci української культури та території з поглядом у майбутнє та відтворення, яке збереже характерні риси нашої нації. Програма проєкту – встановити загальноєвропейську генезу України, яка завжди була Європою, з цінностями, закладеними у попередніх століттях. Проєкт стане голосом, який допоможе посилити комунікацію історичної справедливості та сприятиме ефективному культурному діалогу, інтеграції українського та європейського контекстів у новому часі", - розповів голова комісії зі зв'язків із громадськістю Архітектурної Палати НСАУ.

Захід пройде у пресцентрі інформаційного агентства "Інтерфакс-Україна", м.Київ, вул. Рейтарська, 8/5а.

Автор:

Команда Нерухомі

Редакція

Досвідчені експерти у сфері юриспруденції, містобудівної діяльності, архітектурно-будівельного контролю та нагляду. Вони спеціалісти з багатолітнім досвідом роботи в державних структурах, відповідною освітою та знаннями, які вирішили приєднатись до проєкту, щоб допомогти оздоровити ринок нерухомості.

Усі статті автора

Коментарі

116

Ваш запит принято

Відділ продажу зв'яжеться з Вами найближчим часом