Апартаменти Рокфеллерів у Нью-Йорку дорого "пішли з молотка"

У елітної нерухомості в Нью-Йорку, яка понад півстоліття належала найбагатшій сім'ї Америки – Рокфеллерам, з'явився новий власник.

Як повідомило видання Mansion Global, апартаменти Рокфеллерів на П'ятій авеню в Нью-Йорку були виставлені на продаж в кінці вересня за $11,5 мільйона. Знайти покупця вдалося за досить короткий термін – 43 дні. Його ім'я та остаточна сума угоди поки не розголошуються.

Зазначається, що апартаменти з чотирма спальнями мають загальну площу майже 4 тис кв. м. Вони займають весь 15-й поверх 19-ти поверхової будівлі. З вікон відкривається краєвид на Центральний парк.

Квартира належала родині Рокфеллерів більше 57 років. У 1963 році її купив онук знаменитого нафтового магната Джона Рокфеллера – Нельсон Рокфеллер. У той період він обіймав посаду губернатора Нью-Йорку, а дещо пізніше, в 1974-1977 роках, був віце-президентом США. На момент продажу житло належало його синові – Нельсону Рокфеллеру-молодшому.

Автор:

Команда Нерухомі

Редакція

Досвідчені експерти у сфері юриспруденції, містобудівної діяльності, архітектурно-будівельного контролю та нагляду. Вони спеціалісти з багатолітнім досвідом роботи в державних структурах, відповідною освітою та знаннями, які вирішили приєднатись до проєкту, щоб допомогти оздоровити ринок нерухомості.

Усі статті автора

Коментарі

69

Ваш запит принято

Відділ продажу зв'яжеться з Вами найближчим часом