Американський забудовник збирається інвестувати в Київську область $ 170 млн

Американська компанія "Amstar" інвестує в будівництво логістичного центру недалеко від Києва $170 млн.

Про це розповів губернатор Київської області Василь Володін, повідомили в пресслужбі обласної держадміністрації у понеділок, 27 вересня.

Як уточнили в обладміністрації, будівництво розпочалося у селі Гурівщина, Бучанського району. За словами губернатора, залучення іноземних інвестицій допоможе в розвитку області та створить нові робочі місця для людей.

"Тому спільно з Агентством регіонального розвитку Київської області працюємо над тим, щоб налагодити якісну комунікацію з інвесторами. Один із прикладів – це компанія "Amstar", - повідомив Володін.

Він уточнив, що американська компанія вже приступила до будівництва логістичного центру на ділянці в 55 гектарів, загальна площа приміщень складе близько 340 тисяч квадратних метрів. За прогнозами губернатора, працювати там будуть близько 2 тисяч місцевих жителів.

Amstar – інвестиційна компанія з управління нерухомістю, яка реалізує проєкти забудови нерухомості, в тому числі житлові, офісні, торгові та промислові об'єкти в США і на різних міжнародних ринках.

Компанію заснували в 1987 році, штаб-квартира знаходиться у Денвері (штат Колорадо, США).

Відзначимо, що на український ринок зайшла у 2006 році європейська "дочка" компанії – "Amstar Europe LLC".

Як повідомляється на сайті НЕРУХОМІ, забудовник реалізував в центрі Києва проєкт – ЖК Skyline. Це 25-поверхова висотка на вул. Євгена Коновальця, 26А, у Печерському районі столиці. Стіни будівлі зведені з цегли, а більшу його площу займає майже суцільне панорамне скло.

Автор:

Володимир Гришенко

Журналіст/ редактор

Освіта – закінчив Київський національний університет ім. Тараса Шевченка, Інститут журналістики. За професією працюю вже понад 15 років. Улюблені теми – економіка та політика, знаюся на криптовалютах та ринках, цікавлюся нерухомістю. На ресурсі НЕРУХОМІ із травня 2020 року.

Усі статті автора

Коментарі

106

Ваш запит принято

Відділ продажу зв'яжеться з Вами найближчим часом