Американські інвестори побудують доступне житло на Львівщині

1 хв

Американські інвестори з компанії Chicago Atlantic Trident планують вкласти кошти у будівництво доступного житла на Львівщині. Про це повідомив голова ОВА Максим Козицький.

“Домовилися про це під час зустрічі з президентом компанії Константіносом Накісом та партнером Chicago Atlantic Trident Дмитрієм Лампертом”, — заявив Козицький

Щоб підтримати відбудову України та розвʼязати житлову проблему інвестори залучать колишнього президента Світового банку Девіда Малпасса, виконавчого директора UkraineInvest Сергія Цівкача, колишнього віцепрезидента Міжнародної фінансової корпорації (IFC) та інших фахівців високого рівня.

“За останні п’ять років Chicago Atlantic інвестувала у проєкти в різних державах понад 2,5 мільярди доларів”, — додав Козицький.

Він також додав, що Департамент економічної політики Львівської ОДА готує актуальні пропозиції. Нагадаємо, що від початку повномасштабного вторгнення рф Львівщина прийняла найбільше число переселенців. За офіційними даними – понад 240 000 осіб.

Як повідомляли НЕРУХОМІ в новинах нерухомості, ще у березні 2023 року влада Львівської області пообіцяла облаштувати для переселенців постійне житло замість тимчасових модульних містечок. Такі проєкти вже реалізували у Добротвірській громаді Червоноградського району та у Дрогобичі.

Автор:

Анна Завірюха

журналістка

Журналістка із досвідом більше 4-х років. Улюблені теми – архітектура та маркетинг.

Усі статті автора

Коментарі

2.6т

Ваш запит принято

Відділ продажу зв'яжеться з Вами найближчим часом