Афера з платіжками: звідки у киян з'явилися борги за опалення у вересні

Киянам, які справно платять за комунальні послуги, у вересні раптово прийшли рахунки з боргом від 800 гривень за опалення. Таким чином доведеться заплатити за послугу, яку фактично не було надано.

Як повідомляє Судово-юридична газета, це "афера Київтеплоенерго і Центру комунального сервісу". Як пояснили виданню співробітники ЦКС, таким чином відбувся "перерозподіл" за показниками будинкового лічильника.

В результаті борги тих, хто не платить за комуналку, вирішили перекинути на відповідальних мешканців. Однак причини, за якими одні мають платити за борги інших, не зовсім зрозумілі.

Хто має оплачувати борги за тепло?
pixabay.com

Відзначимо, в Україні існує багато ризиків при купівлі квартири: як з боку недобросовісних забудовників, так і сторони різного роду шахраїв. Але навіть якщо вам пощастило купити і заселитися в уже своє житло, завжди є шанс стати жертвою якоїсь іншої несправедливості. Як бачимо в даному випадку, з боку комунальних служб.

Проверенные ЖК

Автор:

Володимир Гришенко

Журналіст/ редактор

Освіта – закінчив Київський національний університет ім. Тараса Шевченка, Інститут журналістики. За професією працюю вже понад 15 років. Улюблені теми – економіка та політика, знаюся на криптовалютах та ринках, цікавлюся нерухомістю. На ресурсі НЕРУХОМІ із травня 2020 року.

Усі статті автора

Каталог

Карта

Медіа

Послуги

Пошук