Зрізані липи на Подолі: у компанії спростували інформацію

Раніше НЕРУХОМІ, як і інші ЗМІ, посилаючись на заяву депутата Київради Григорія Маленка, повідомляли, що на вулиці Кирилівській, 33а у Подільському районі Києва компанія "Альфа-Нерухомість" встановила будівельний паркан, при цьому зрізавши декілька лип і зруйнувавши клумби. Однак, у компанії "Альфа-Нерухомість" спростували це і повідомили, що дерева вони не спилювали, клумби не нищили, а на ділянці поставили не будівельний, а декоративний паркан.

У компанії спростували і те, що у них немає контрольної картки на тимчасове порушення благоустрою. Як доказ вони продемонстрували документ, а ситуацію пояснили тим, що сайт КП "Київблагоустрій" не працює і на ньому не можна достовірно перевірити наявність тієї чи іншої інформації.

nerukhomi.ua

НЕРУХОМІ вирішили розібратися в ситуації і переконалися, що на ділянці дійсно стоїть декоративний паркан, слідів зруйнованих клумб і спиляних дерев тут немає, будівельні роботи не ведуться.

nerukhomi.ua
nerukhomi.ua
nerukhomi.ua

Також у компанії заявили, що директор ТОВ "Альфа-Нерухомість" не має жодного відношення до скандального будівництва на вул. Волгоградській – на схилі Протасова Яру. НЕРУХОМІ перевіряють дану інформацію і найближчим часом проінформують читачів з цього приводу.

Проверенные ЖК

Автор:

Володимир Гришенко

Журналіст/ редактор

Освіта – закінчив Київський національний університет ім. Тараса Шевченка, Інститут журналістики. За професією працюю вже понад 15 років. Улюблені теми – економіка та політика, знаюся на криптовалютах та ринках, цікавлюся нерухомістю. На ресурсі НЕРУХОМІ із травня 2020 року.

Усі статті автора

Каталог

Карта

Медіа

Послуги

Пошук