Зеленський пообіцяв українським морякам виділити нові квартири

Українським морякам виділять понад 70 квартир, в тому числі і військовим, які не зрадили Україні під час анексії Криму.

Про це заявив глава держави Володимир Зеленський у неділю, 5 липня, в ході урочистостей до Дня Військово-Морських сил ЗСУ, передає пресслужба президента.

"Найголовніше, про кого ми завжди повинні пам'ятати і піклуватися, – це люди. Це наші військові моряки, їх сім'ї, гідне матеріальне та соціальне забезпечення для них. Це –завдання номер один. Українські моряки отримають більше 70 квартир. Зокрема, моряки з Криму, які в 2014 році не змінили Україну ", – заявив глава держави.

Як повідомляли НЕРУХОМІ, Кабінет міністрів визначив земельну ділянку, а також дозволив на ній будівництво житла для військовослужбовців СБУ та членів їх сімей.

Він також сказав, що йому шкода, що держава за ці роки не відзначила вірність кримських моряків присяги і вони жили у поганих умовах.

"Мені соромно, що за весь цей час вони не отримали від держави гідної подяки. Але я радий, що нарешті справедливість перемогла", – підкреслив Зеленський.

Видача квартир – це перші кроки для поліпшення життя військових, додав президент.

Автор:

Володимир Гришенко

Журналіст/ редактор

Освіта – закінчив Київський національний університет ім. Тараса Шевченка, Інститут журналістики. За професією працюю вже понад 15 років. Улюблені теми – економіка та політика, знаюся на криптовалютах та ринках, цікавлюся нерухомістю. На ресурсі НЕРУХОМІ із травня 2020 року.

Усі статті автора

Коментарі

56

Ваш запит принято

Відділ продажу зв'яжеться з Вами найближчим часом