Законопроєкти, які захищають від недобросовісних забудовників, розроблять до кінця осені

Законопроєкти, які захищають українських інвесторів, будуть розроблені міжвідомчою робочою групою протягом двох місяців.

Про це заявив у понеділок, 7 вересня, заступник міністра внутрішніх справ Антон Геращенко, передає пресслужба МВС.

"Робоча група за два місяці повинна розробити проєкти законодавчих актів, нормативних документів, які унеможливлять у майбутньому шахрайство. Нормувати і додати дорожню карту до тих проблемних об'єктів, які є. За нашими оцінками в Україні більше 100 000 постраждалих від шахрайства інвесторів" , - підкреслив Геращенко.

За словами заступника міністра, нова законодавча база має вирішити відразу дві проблеми - забезпечення захисту інвесторам вкладених у будівництво коштів і добудову занедбаних об'єктів.

Міжвідомча робоча група була створена постановою Кабміну від 12 серпня 2020 року. Співголовами Міжвідомчої робочої групи є перший заступник міністра розвитку громад і територій Василь Лозинський та сам Геращенко.

Як повідомляли НЕРУХОМІ, слідчі Національної поліції повідомили про підозру у привласненні 50 млн грн президенту столичного банку Аркада Костянтину Паливода.

Автор:

Команда Нерухомі

Редакція

Досвідчені експерти у сфері юриспруденції, містобудівної діяльності, архітектурно-будівельного контролю та нагляду. Вони спеціалісти з багатолітнім досвідом роботи в державних структурах, відповідною освітою та знаннями, які вирішили приєднатись до проєкту, щоб допомогти оздоровити ринок нерухомості.

Усі статті автора

Коментарі

48

Ваш запит принято

Відділ продажу зв'яжеться з Вами найближчим часом