Влада Києва шукає того, хто б очолив Департамент ДАБК на час карантину

Столична влада шукає кандидатуру на посаду директора Департаменту з питань державного архітектурно-будівельного контролю (ДАБК) Київської міськдержадміністрації (КМДА) на період дії карантину. Співбесіди на дану посаду доручено проводити заступнику голови КМДА В'ячеславу Непопу.

Про це йдеться в розпорядженні столичного голови Віталія Кличка від 17 липня 2020 року № 437.

"Визначити необхідним строкове призначення на посаду директора Департаменту з питань державного архітектурно-будівельного контролю міста Києва виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації) (категорія" Б ") шляхом укладення контракту про проходження державної служби на період дії карантину", – йдеться в документі.

У КМДА шукають нового главу ДАБК
pixabay.com

Документ визначає заступника голови КМДА В'ячеслава Непопа уповноваженою особою для проведення співбесід на посаду директора. Контроль за виконанням цього розпорядження Віталій Кличко залишив за собою.

Відзначимо, що в даний час в.о. директора Департаменту ДАБК Києва, заступником директора Департаменту є Оксана Попович.

Проверенные ЖК

Автор:

Команда Нерухомі

Редакція

Досвідчені експерти у сфері юриспруденції, містобудівної діяльності, архітектурно-будівельного контролю та нагляду. Вони спеціалісти з багатолітнім досвідом роботи в державних структурах, відповідною освітою та знаннями, які вирішили приєднатись до проєкту, щоб допомогти оздоровити ринок нерухомості.

Усі статті автора

Каталог

Карта

Медіа

Послуги

Пошук