В Одесі обвалилася стіна житлового будинку – пам'ятника архітектури. Фото

В Одесі обвалилася стіна житлового будинку по вулиці Ніжинській, 40, який є пам'яткою архітектури місцевого значення.

Як повідомляють місцеві ЗМІ, це вже не перший інцидент з цим будинком – до цього обвал тут ставався вже двічі. При цьому влада Одеси знала про аварійний стан будинку, однак нічого не зробила, щоб не наражати на небезпеку сім'ї, які там жили.

В Одесі обвалився ще один будинок

За повідомленнями, на щастя на цей раз в надзвичайній події ніхто не постраждав. За словами віцемера Одеси Дмитра Жемана, комунальники встановили до обвалу в будинку спеціальні маячки. Але за півтора тижні до інциденту вони тріснули. Влада попросила мешканців з'їхати, проте ті відмовилися. Разом з тим, знаючи, що тут живуть люди, в будинку не було проведені першочергові аварійні роботи, що і призвело в результаті до обвалення стіни.

В Одесі обвалився ще один будинок

У ЗМІ зазначили, що на ремонтні роботи житлового фонду до бюджету міста заклали 100 млн гривень. Мабуть, цих грошей явно недостатньо.

Як повідомляли НЕРУХОМІ, в Одесі обвалився чотириповерховий житловий будинок на вулиці Ясній в районі Французького бульвару, в результаті чого пошкоджено чотири квартири, в яких проживали 24 людини.

Проверенные ЖК

Автор:

Володимир Гришенко

Журналіст/ редактор

Освіта – закінчив Київський національний університет ім. Тараса Шевченка, Інститут журналістики. За професією працюю вже понад 15 років. Улюблені теми – економіка та політика, знаюся на криптовалютах та ринках, цікавлюся нерухомістю. На ресурсі НЕРУХОМІ із травня 2020 року.

Усі статті автора

Каталог

Карта

Медіа

Послуги

Пошук