В Абу-Дабі епічно знесли чотири хмарочоса: вибух потрапив до Книги рекордів. Відео

У столиці ОАЕ Абу-Дабі одночасно знесли чотири хмарочоса висотою близько 140 метрів. Масштабний вибух потрапив до Книги рекордів Гіннесса.

Як повідомляє Khaleej Times, чотири башти комплексу Meena Plaza Towers знесли в п'ятницю, 27 листопада вранці. Епічне відео вибуху опублікували в мережі представники влади Абу-Дабі.

Відзначається, що знести будівлі вирішили у зв'язку з реконструкцією місцевого порту Міна Заєд, який вже понад 40 років є основним портом столиці ОАЕ. Влада розповідає, що, проводячи вибух, дотримувалися всіх заходів безпеки відповідно до міжнародних стандартів: все розташовані поруч магазини та ресторани були закриті, вулиці оточені. Департамент муніципалітетів подякував громадськість за розуміння. Весь процес знесення будинків пройшло протягом 10 секунд.

Як повідомляють місцеві ЗМІ, знесення будівель проводила компанія Modon Properties. Саме представники компанії повідомили, що їх вибух потрапив в Книгу рекордів Гіннесса, як найбільший безпечний контрольований вибух.

Як повідомляли НЕРУХОМІ, в одному з найбільших міст ОАЕ – Дубаї – побудували унікальний Музей майбутнього, який повинен стати однією з визначних пам'яток міста. Шейх Мухаммед назвав будівлю музею твором архітектури та інженерії.

Автор:

Володимир Гришенко

Журналіст/ редактор

Освіта – закінчив Київський національний університет ім. Тараса Шевченка, Інститут журналістики. За професією працюю вже понад 15 років. Улюблені теми – економіка та політика, знаюся на криптовалютах та ринках, цікавлюся нерухомістю. На ресурсі НЕРУХОМІ із травня 2020 року.

Усі статті автора

Коментарі

199

Ваш запит принято

Відділ продажу зв'яжеться з Вами найближчим часом