Українські архітектори та девелопери розпочали проєкт в Анталії

Команда Нерухомі 14.02.2024 19:48 PR матеріал

2 хв

Архітектурне бюро AIMM презентували проєкт DESIRE, будівництво якого вже розпочалося в турецькій Анталії. 

Девятиповерховий комплекс преміум-класу з виразними фасадами, декількома бассейнами, wellness-зоною, кінотеатром і барбекю на руф-топі та просторими террасами з власними басейнами. 

“Задача була досить цікавою, адже, за задумом девелоперів, комплекс мав об'єднувати в собі резиденції та готельну частину, але зони розваг і відпочинку мали бути спільними. Наразі це наш перший проєкт в Анталії, однак ми маємо дуже великий досвід будівництва за кордоном від Домінікани до Казахстану. Кожен новий регіон — це особливі вимоги від аудиторії. Наприклад, в Анталії в першу чергу клієнти цікавляться саме розміром басейну. Тому ми вирішили не обмежуватися спільними та спроєктували ще й приватні басейни на террасах, а також закритий у wellness-зоні. Загалом результатом і ми, і замовники задоволені”—, розповіла Анна Іскіердо креативний директор АІММ. 

Генеральний підрядник проєкту — компанія, що входить в трійку найбільш продуктивних забудовників Анталії та на ринку вже 30 років. Девелопери — харківський забудовники “Житлобуд-2”  та “Teus Group”.

Керувати проєктом після введення комплексу в експлуатацію та управлінням готельною нерухомістю буде одна з найбільших мереж у світі Best Western International, що наразі об'єднує більше 4700 готелів. 

“В Анталії наразі працюють більше 100 різних забудовників, однак проєкти здебільшого типові. Архітектурно цікавих житлових комплексів дійсно небагато. Хоч ми і не будуємо DESIRE, але брали активну участь у процесі запуску. Це наш перший проєкт на міжнародному ринку, саме тому одним з найважливіших для нас був вибір архітектурного бюро. Звісно, ми запросили одну з кращих проєктних компаній в Україні, що має міжнародний досвід. З місцевими нормами та поданням проєкту в контролюючі органи допомагали також турецькі архітектори”—, стверджує co-owner “Житлобуд-2”, founder та СЕО “Teus Group” Басель Хуарі. 

DESIRE — це комплекс преміум-класу з продуманою інфраструктурою і 5-зірковим сервісом. Повністю мебльовані готельні номери, що можна здавати в оренду одразу після введення в експлуатацію, басейни для дорослих і дітей загальною площею більше 500 квадратних метрів, лаунж-зона на даху з кінотеатром та барбекю, особисті тераси в квартирах з найкращими видами на море та власними бассейнами, трансфер до приватного пляжу, кафе, консьєрж-сервіс і SPА — всі ці переваги зібрані в одному комплексі.
 

Автор:

Команда Нерухомі

Редакція

Досвідчені експерти у сфері юриспруденції, містобудівної діяльності, архітектурно-будівельного контролю та нагляду. Вони спеціалісти з багатолітнім досвідом роботи в державних структурах, відповідною освітою та знаннями, які вирішили приєднатись до проєкту, щоб допомогти оздоровити ринок нерухомості.

Усі статті автора

Коментарі

2.3т

Ваш запит принято

Відділ продажу зв'яжеться з Вами найближчим часом