У Німеччині за три роки побудують місто без машин

У Німеччині анонсували будівництво екологічного міста, де не буде машин. Місто Buckower Felder побудують на ділянці площею 16 гектарів в передмісті Берліна, повідомляється на офіційному сайті проєкту.

Будівництво унікального міста відповідатиме всім нормам екології, а головною його особливістю буде повна відсутність автомобілів. У Buckower Felder побудують 40 багатоквартирних будинків, а прилеглу територію засадять деревами. Жителі міста будуть пересуватися велосипедами, для цього побудують велодоріжки, а для зберігання машин побудують спеціальні гаражі на околиці міста. Система теплопостачання міста передбачає мінімальні викиди вуглекислого газу.

Німці хочуть пожити в тиші
pixabay.com

Згідно оприлюднених даних, початок будівництва заплановано на 2021 рік, роботи займуть близько трьох років.

До 2024 року в місті планується побудувати 900 квартир, оренда яких коштує від 6,5 до 10 євро за квадратний метр. Як заявив менеджер однієї з житлових компаній, будівництво таких міст цілком виправдано, оскільки "люди зараз хочуть тиші і спокою".

Як повідомляли НЕРУХОМІ, в Німеччині на місці Берлінської стіни з'явився символічний житловий комплекс Charlie Living.

Проверенные ЖК

Автор:

Команда Нерухомі

Редакція

Досвідчені експерти у сфері юриспруденції, містобудівної діяльності, архітектурно-будівельного контролю та нагляду. Вони спеціалісти з багатолітнім досвідом роботи в державних структурах, відповідною освітою та знаннями, які вирішили приєднатись до проєкту, щоб допомогти оздоровити ринок нерухомості.

Усі статті автора

Каталог

Карта

Медіа

Послуги

Пошук