У Маріуполі окупанти вирішили провести націоналізацію вцілілого житла

Українців у Маріуполі окупанти позбавлять права власності на нерухоме майно у місті.

Про це повідомив радник мера окупованого Маріуполя Петро Андрющенко у своєму Телеграм-каналі.

За його словами, українців, які не пройшли реєстрацію в "бананових органах республіки", буде позбавлено права власності на нерухомість у Маріуполі. Фактично окупанти вирішили провести націоналізацію житла, що вціліло, щоб провести розселення по ордерах.

"Тобто було наше, стало чиєсь. Таке воно, "маневренное жилье", - зазначив Андрющенко.

Він також попередив маріупольців, які вселилися в чужі квартири: це рішення не варте паперу, написаного на ньому, оскільки є повністю незаконним. І якщо вселилися, варто подбати про чуже майно, інакше доведеться відповідати за законом.

Як повідомляли НЕРУХОМІ у новинах нерухомості України, у Маріуполі російські окупанти знесли житловий будинок по вулиці Троїцькій, 59, не давши жителям забрати речі, які могли вціліти. Загалом російські окупанти зруйнували 1356 будинків, більшу частину з яких неможливо відновити.

Автор:

Володимир Гришенко

Журналіст/ редактор

Освіта – закінчив Київський національний університет ім. Тараса Шевченка, Інститут журналістики. За професією працюю вже понад 15 років. Улюблені теми – економіка та політика, знаюся на криптовалютах та ринках, цікавлюся нерухомістю. На ресурсі НЕРУХОМІ із травня 2020 року.

Усі статті автора

Коментарі

94

Ваш запит принято

Відділ продажу зв'яжеться з Вами найближчим часом