Стало відомо, коли запрацює містобудівний кадастр у Києві

Оновлений портал Містобудівного кадастру у тестовому режимі запрацює до кінця серпня, зараз можна надати пропозиції щодо його змісту.

Про це написав заступник начальника Департаменту містобудування та архітектури КМДА Юрій Тацій у себе в Facebook.

"Розпочато тестування оновленого порталу Містобудівного кадастру. Вже невдовзі кияни зможуть і самі спробувати модернізований ресурс. Поки тестуємо для внутрішнього використання у Департаменті, щоб оцінити його роботу. Якщо все буде добре, запустимо у тестовому режимі у відкритому доступі до кінця місяця", – написав Тацій.

Він також попросив киян надати свої пропозиції щодо роботи кадастру.

"Всі поради будемо аналізувати з колегами та передавати розробникам, щоб вони могли поліпшити вебресурс", – повідомив чиновник.

Як повідомляли НЕРУХОМІ, після того як у квітні 2020 року Верховна Рада відкрила українцям доступ до Геокадастру, Всесвітній банк захотів допомогти з проведенням технічного аудиту у Державній службі України з питань геодезії, картографії та кадастру. У підсумку, зараз проводиться розслідування щодо програми безкоштовної приватизації земель, яка проходила з численними порушеннями.

Автор:

Команда Нерухомі

Редакція

Досвідчені експерти у сфері юриспруденції, містобудівної діяльності, архітектурно-будівельного контролю та нагляду. Вони спеціалісти з багатолітнім досвідом роботи в державних структурах, відповідною освітою та знаннями, які вирішили приєднатись до проєкту, щоб допомогти оздоровити ринок нерухомості.

Усі статті автора

Коментарі

112

Ваш запит принято

Відділ продажу зв'яжеться з Вами найближчим часом