YouControl допоможе "НЕРУХОМІ" перевіряти учасників будівництва

2 хв

Завдяки технологічному партнерству користувачі сервісу перевірки та пошуку житлових комплексів "НЕРУХОМІ" зможуть безкоштовно отримувати з системи YouControl інформацію про будь-яку компанію, яка бере участь у будівництві об’єктів нерухомості. Це дозволить користувачам сервісу бути певними в надійності забудовника, адже це один із вирішальних факторів при виборі новобудови для інвестування.

В каталозі "НЕРУХОМІ" представлена повна інформація про ЖК від забудовників з усієї України. Користувачу достатньо обрати місто, де будується об’єкт і перейти в каталог новобудов. За допомогою просунутого фільтру та інтеграції з YouControl дуже легко знайти ЖК, які задовольняють потреби навіть найвибагливішого клієнта.

СEO "НЕРУХОМІ" Денис Петров: "Обираючи новобудову для життя або інвестування, варто дізнатися, хто насправді стоїть за компаніями учасниками будівництва, чи пов’язані між собою власник земельної ділянки та безпосередній забудовник. Хто справжній кінцевий бенефіціар девелопера та яка його репутація. Персоніфікація об’єктів будівництва та публічність власників будівельних компаній – це ще один крок до прозорого та конкурентного ринку нерухомості. Лише в такому разі репутаційні ризики спонукатимуть до належного виконання забудовниками своїх зобов’язань перед інвесторами".

Засновник та СЕО YouControl Сергій Мільман: "Дуже важливо, аби українці краще розумілися на тому, яка інформація є у відкритому доступі, як нею скористатися та які висновки на її основі можна зробити. Саме для цього YouControl надає користувачам "НЕРУХОМІ" дані з відкритих джерел про будь-яку компанію. Це вкрай необхідна функція, адже сфера будівництва ‒ одна із найбільш ризикових для інвестування".

Сервіс "НЕРУХОМІ" ставить собі за мету зробити ринок нерухомості в Україні прозорішим та чеснішим. Співпраця з YouControl дозволить розкривати правду про девелоперів та їхні об’єкти, а також запобігати будівельним "пірамідам", попереджаючи про ризики потенційних покупців.

Довідка

YouControl – аналітична система, що з понад 180 джерел формує повне досьє на кожну компанію України на основі відкритих даних, відстежує зміни в держреєстрах та візуалізує зв’язки між афілійованими особами. Також надає інформацію про компанії ЄС, Великобританії, РФ та Кіпру на сайті та в чат-ботах.

Унікальна технологія YouControl дозволяє за хвилину отримати актуальну (на час запиту) інформацію про компанію, ФОП або фізичну особу. Функція моніторингу щоденно повідомляє про зміни відповідно до даних з офіційних джерел. Система дозволяє бізнесу перевіряти своїх партнерів. А в межах соціальної місії компанія YouControl надає доступ для журналістів та громадських активістів безкоштовно для проведення розслідувань, аналізу держзакупівель, моніторингу декларацій.

Автор:

Команда Нерухомі

Редакція

Досвідчені експерти у сфері юриспруденції, містобудівної діяльності, архітектурно-будівельного контролю та нагляду. Вони спеціалісти з багатолітнім досвідом роботи в державних структурах, відповідною освітою та знаннями, які вирішили приєднатись до проєкту, щоб допомогти оздоровити ринок нерухомості.

Усі статті автора

Коментарі

72

Ваш запит принято

Відділ продажу зв'яжеться з Вами найближчим часом