Старт продажу нового будинку Лондон в ЖК Нова Англія

Якщо ЖК НОВА АНГЛІЯ – це місто в місті, то будинок ЛОНДОН – це столиця в столиці.

1 серпня стартував продаж нового будинку ЛОНДОН (5 черга будівництва). Введення в експлуатацію заплановано на 2-й квартал 2022 року.

Планування приміщень зроблено максимально функціональним, з панорамними вікнами одно-, дво- та трикімнатні квартири від 29,73 кв.м до 94,16 кв.м.

Нагадаємо, що в ЖК НОВА АНГЛІЯ вже введено в експлуатацію 5 будинків з 14, а 6-й будинок наразі в процесі отримання сертифікату. Також на території ЖК функціонує дитсадок, а в цьому році відкриває свої двері школа "Європейський колегіум".

ЖК НОВА АНГЛІЯ вже живе своїм затишним ритмом завдяки вишуканому благоустрою та розвиненій внутрішній інфраструктурі: кав'ярні, магазинчики, салони, зони відпочинку, дитячі майданчики, зони для вигулу домашніх тварин тощо.

Кожен будинок комплексу виконано в єдиному архітектурному стилі – англійській неокласиці. Територія закрита та під цілодобовою охороною.

Цікавий факт, що забудовник Royal House, маючи власний будівельний завод, виготовляє стінові модулі, з яких, власне, і зводиться весь ЖК НОВА АНГЛІЯ. Дана технологія запатентована, має європейську сертифікацію СЄ і вже успішно експортується до країн Європи (Австрія, Словаччина та ін.). Але найбільша перевага стінових модулів ТМ Royal House – це їхня енергоефективність, яка перевищує українські норми на 20%, що дозволяє економити на опаленні приміщень до 55%.

Зараз вартість квадратного метра в новому будинку ЛОНДОН стартує від 24 681 грн. Тому хто ще вагається, телефонуйте за більш детальною інформацією: 044-290-73-80

Проверенные ЖК

Автор:

Команда Нерухомі

Редакція

Досвідчені експерти у сфері юриспруденції, містобудівної діяльності, архітектурно-будівельного контролю та нагляду. Вони спеціалісти з багатолітнім досвідом роботи в державних структурах, відповідною освітою та знаннями, які вирішили приєднатись до проєкту, щоб допомогти оздоровити ринок нерухомості.

Усі статті автора

Каталог

Карта

Медіа

Послуги

Пошук