Портал НЕРУХОМІ уклав меморандум із "Укфінжитлом"

Аналітичний портал про нерухомість НЕРУХОМІ та державна компанія "Укрфінжитло" уклали меморандум про співпрацю.

НЕРУХОМІ мають багаторічний досвід у збиранні достовірної інформації та аналізу на ринку новобудов, експертизи документів на об'єкти будівництва, що об'єднує зусилля для прискорення відновлення ринку нерухомості.

"Дью-Ділідженс об'єктів на ринку новобудов сприятиме ефективному виконанню програми "єОселя", що забезпечить зростання попиту на первинному ринку та доступності інформації для покупців нерухомості", - підкреслив CEO НЕРУХОМІ Денис Петров.

У свою чергу директор департаменту розвитку партнерських проєктів та альтернативних продуктів "Укрфінжитла" Андрій Тарасенко, коментуючи меморандум, зауважив, що ця співпраця є частиною комплексної роботи команди компанії у напрямку розширення механізмів аналізу ринку нерухомості.

"Для нас важливо володіти актуальною аналітикою про стан ринку нерухомості, зокрема, за вартістю житла в кожному регіоні країни. Ми розширюємо можливості та залучаємо партнерів, щоб дослідити попит та тренди на ринку та врахувати потреби потенційних клієнтів", – зазначив Тарасенко.

Він додав, що програма "єОселя", за реалізацію якої відповідає "Укрфінжитло", має бути актуальною та доступною для громадян на всій території України та відповідати сучасним тенденціям ринку нерухомості.

Проверенные ЖК

Автор:

Команда Нерухомі

Редакція

Досвідчені експерти у сфері юриспруденції, містобудівної діяльності, архітектурно-будівельного контролю та нагляду. Вони спеціалісти з багатолітнім досвідом роботи в державних структурах, відповідною освітою та знаннями, які вирішили приєднатись до проєкту, щоб допомогти оздоровити ринок нерухомості.

Усі статті автора

Каталог

Карта

Медіа

Послуги

Пошук