Портал НЕРУХОМІ уклав меморандум із "Укфінжитлом"

1 хв

Аналітичний портал про нерухомість НЕРУХОМІ та державна компанія "Укрфінжитло" уклали меморандум про співпрацю.

НЕРУХОМІ мають багаторічний досвід у збиранні достовірної інформації та аналізу на ринку новобудов, експертизи документів на об'єкти будівництва, що об'єднує зусилля для прискорення відновлення ринку нерухомості.

"Дью-Ділідженс об'єктів на ринку новобудов сприятиме ефективному виконанню програми "єОселя", що забезпечить зростання попиту на первинному ринку та доступності інформації для покупців нерухомості", - підкреслив CEO НЕРУХОМІ Денис Петров.

У свою чергу директор департаменту розвитку партнерських проєктів та альтернативних продуктів "Укрфінжитла" Андрій Тарасенко, коментуючи меморандум, зауважив, що ця співпраця є частиною комплексної роботи команди компанії у напрямку розширення механізмів аналізу ринку нерухомості.

"Для нас важливо володіти актуальною аналітикою про стан ринку нерухомості, зокрема, за вартістю житла в кожному регіоні країни. Ми розширюємо можливості та залучаємо партнерів, щоб дослідити попит та тренди на ринку та врахувати потреби потенційних клієнтів", – зазначив Тарасенко.

Він додав, що програма "єОселя", за реалізацію якої відповідає "Укрфінжитло", має бути актуальною та доступною для громадян на всій території України та відповідати сучасним тенденціям ринку нерухомості.

Автор:

Команда Нерухомі

Редакція

Досвідчені експерти у сфері юриспруденції, містобудівної діяльності, архітектурно-будівельного контролю та нагляду. Вони спеціалісти з багатолітнім досвідом роботи в державних структурах, відповідною освітою та знаннями, які вирішили приєднатись до проєкту, щоб допомогти оздоровити ринок нерухомості.

Усі статті автора

Коментарі

94

Ваш запит принято

Відділ продажу зв'яжеться з Вами найближчим часом