Забудовник SENSAR Development реалізував проєкт попри близкість до фронту

Компанія SENSAR Development успішно реалізує амбітний проєкт ЖК Kvartal у Запоріжжі, що вміщує майже 200 квартир на 11 поверхах.

Це інноваційне житлове приміщення знаходиться всього за 40 кілометрів від лінії фронту. Завершити такий величезний проєкт в звичайних умовах було б вже непростим викликом, але здійснювати будівництво під час війни - справжнє випробування на міцність.

ЖК Kvartal почав свою історію у листопаді 2020 року. Однак 24 лютого 2022 року сталася подія, яка внесла свої корективи. Попри труднощі, представники SENSAR Development прийняли рішення продовжити будівництво.

"Висловлюю щиру подяку ЗСУ за можливість бути тут. Завдяки цим відважним чоловікам та жінкам, які захищають нашу державу та місто, ми незабаром зможемо заселити перших мешканців житлового комплексу Kvartal", - наголосив засновник та CEO SENSAR Development Марк Марченко у своєму виступі.

Походження компанії SENSAR Development з Запоріжжя додає особливого змісту їх роботі. Вони добре розуміють історію міста, його недобудови та недовіру до забудовників. Незважаючи на часткове перенесення діяльності та розширення інвестицій у Львові та Яремче, SENSAR Development не залишаються осторонь свого рідного міста, працюючи активно над реалізацією розпочатих проєктів.

За кілька тижнів новенький ЖК Kvartal з розвиненою інфраструктурою та краєвидами на Дніпро привітає своїх перших мешканців.

Поки у забудовника залишилося кілька вільних квартир для продажу та оренди, а також пропонуються комерційні приміщення з вигідним розташуванням для бізнесу.

Для тих, хто бажає скористатися унікальною можливістю жити в ЖК Kvartal, компанія SENSAR Development пропонує консультації та детальну інформацію про доступні варіанти нерухомості. Зв'язок за номерами телефонів: (066) 089 60 06, (098) 089 60 06.

Проверенные ЖК

Автор:

Команда Нерухомі

Редакція

Досвідчені експерти у сфері юриспруденції, містобудівної діяльності, архітектурно-будівельного контролю та нагляду. Вони спеціалісти з багатолітнім досвідом роботи в державних структурах, відповідною освітою та знаннями, які вирішили приєднатись до проєкту, щоб допомогти оздоровити ринок нерухомості.

Усі статті автора

Каталог

Карта

Медіа

Послуги

Пошук