Забудовник продовжує усувати наслідки зсуву ґрунту в Солом'янському парку

Забудовник апарт-комплексу CitiZen, компанія "Смарт-Девелопмент", з вини якого стався зсув у Солом'янському парку, продовжує усувати наслідки. Про це порталу НЕРУХОМІ повідомили у будівельній компанії.

"Роботи з усунення наслідків зсуву продовжуються: схил укріплений забудовником відповідно до письмових рекомендацій КП "Спеціалізоване управління протизсувних підземних робіт" (КП "СУППР"), і УЗН Солом'янського району, що є балансоутримувачем Ландшафтного парку. Зараз проводиться підготовка до робіт з відновлення пішохідних доріжок, які будуть виконані найближчими днями за сприятливих для цього погодних умов", – повідомили представники забудовника.

У компанії також зазначили, що будівництво ведуть "на законних підставах" відповідно до наданих містобудів та рішення на виконання будівельних робіт. Крім того, забудовник повідомив, що сплатив відновлювальну вартість за видалення зелених насаджень на території будівельної ділянки.

Як повідомляли НЕРУХОМІ у новинах нерухомості, під час будівництва апарт-комплексу CitiZen постраждав частково Солом'янський ландшафтний парк – місце, де гуляють тисячі киян. Зокрема, почало руйнуватися асфальтове покриття, частина якого вже з'їхала до котловану.

За словами киян, у спробі ліквідувати наслідки зсуву забудовник засипав провал землею та будівельним сміттям під виглядом проведення зсувних робіт, розповідають активісти.

Будівництво веде компанія "Смарт-Девелопмент", кінцевим бенефіціаром якого є син колишнього столичного мера Олександра Омельченка.

Забудовники:

Автор:

Володимир Гришенко

Журналіст/ редактор

Освіта – закінчив Київський національний університет ім. Тараса Шевченка, Інститут журналістики. За професією працюю вже понад 15 років. Улюблені теми – економіка та політика, знаюся на криптовалютах та ринках, цікавлюся нерухомістю. На ресурсі НЕРУХОМІ із травня 2020 року.

Усі статті автора

Коментарі

244

Ваш запит принято

Відділ продажу зв'яжеться з Вами найближчим часом