В Одесі на даху елітного ЖК виросли пентхауси

В Одесі розгорівся черговий скандал з житловим комплексом від забудовника “Ханнер” Гердаса Дубріцкаса. Про це повідомила Думська.

Йдеться про клубний будинок Graf у Відраді, де на даху всупереч початковій документації керівник компанії-забудовника Гердас Дубріцкас звів два пентхауси. Один — для себе особисто, другий — для свого партнера, депутата Одеської міської ради від фракції “Довіряй ділам” Олександра Матвєєва.

За словами представників муніципального управління державного архітектурно-будівельного контролю, обидва приміщення узаконили, використовуючи сумнівні реєстраційні схеми. Пентхауси мають окремий вхід. Водночас компанія, яка обслуговує будинок, зараз не має доступу на дах.

Нагадаємо, що девелопер з самого початку незаконно добудував чотири додаткові поверхи в ЖК Graf, які оформив з численними порушеннями.

Як повідомляли НЕРУХОМІ в новинах нерухомості, з початку повномасштабної війни литовський забудовник і власник компанії Graf Development Гердас Дубріцкас втік в Іспанію і заморозив зведеня багатьох ЖК в Одесі. В результаті інвестори залишились без помешкань.

Найвідомішим його проєктом був ЖК Derby Style House на Фонтанській дорозі, 6, в Одесі. Там продали найбільшу кількість квартир, але навіть не добудували першу секцію, хоча планувалося шість. Зараз роботи заморожені, і лише перша секція введена в експлуатацію.

Проверенные ЖК

Автор:

Анна Завірюха

журналістка

Журналістка із досвідом більше 4-х років. Улюблені теми – архітектура та маркетинг.

Усі статті автора

Каталог

Карта

Медіа

Послуги

Пошук