Квартира мрії з терасою на лівому березі Києва

З кожним роком темп життя в місті пришвидшується. Для людей відкривається безліч нових можливостей і іноді ми намагаємося осягнути неосяжне. Ми працюємо, навчаємося, займаємося фітнесом, але просто не маємо змоги нормально перепочити. Іноді є вільних лише пару годин. Щоб добратися до парку або ліса – часу не досить. І нас це дуже засмучує.

А ви лише уявіть собі, що можна просто вдягнути купальник, взяти коктейль і примоститись на шезлонгу прямо на своїй терасі, і просто відпочивати ці самі пару годин. Уявили? Так, це чудово. Але насправді тераси надають нам набагато більше можливостей, бо це, по суті, маленьке подвір’я у вас біля квартири. І неважливо на якому поверсі ви проживаєте.. Дворівнева квартира з терасою - це набагато більше ніж просто квартира. Тераса на даху – це ваша особиста лаунж-зона, на якій родина може проводити досить багато часу, особливо в теплу пору року. Тут можна займатися фітнесом, йогою, встановити електрогриль та робити барбекю, відпочивати та приймати гостей.

На терасі вистачить місця для шезлонгів, диванів або гарнітуру з меблів для відпочинку. Для маленьких дітей можна прилаштувати басейн та зробити ігрову зону. А щоб було зелено, як на природі, по периметру можна розташувати великі рослини у горщиках, або зроби сади-поташ для вирощування власних овочів, ягід та зелені.

Тераса — це відкрита територія. Від спеки на ній можна сховатися під перголу або маркіз.

Раніше тераса була доступна лише у квартирах бізнес та еліт сегменту. Зараз їх можна зустріти й в будинках комфорт-класу з розумним підходом до планування житла.

Квартири з терасами на Лівому березі Києва

На Лівому березі Києва дворівневі квартири з терасами на даху майже відсутні. Вибір квартир невеликий, а ціни починаються від $150 000.

Як бачимо, вибору майже немає, а ціни занадто високі.

Чи є альтернатива?

Так що робити, коли ви налаштовані на квартиру саме з терасою, саме в цьому районі, але не готові сплачувати таку захмарну ціну? Для вас є чудова пропозиція квартир з терасами на лівому березі Дніпра від деволопера Domira Group. Це ЖК 7я, який знаходиться в Щасливому, що близько 10-15 хвилин громадським транспортом від метро "Харківська" та "Бориспільська", або за 7 хвилин автомобілем по швидкісній автостраді.

В житловому комплексі 7я є варіанти комфортабельних дво- та трикімнатних квартир з терасами. Особливості планування в тому, що завдяки багатофункціональним Family-кухням, двокімнатна легко може перетворитися в трикімнатну квартиру.

На вибір є три варіанти квартир з терасами від $59 000. Звертаємо вашу увагу на те, що інвестор сплачує тільки 30% площі тераси.

Особливості ЖК 7я

ЖК 7я – будинок комфорт класу з невисокою поверховістю (8 поверхів). Для мешканців передбачена безкоштовна парковка (понад 500 машино-місць). Будинки зводять за монолітно-каркасною технологією зі стінами з керамічної цегли та додатковою системою утеплення (мінеральна вата товщиною 150 мм). Всі квартири з авторськими плануваннями, в них встановлена система рекуперації, економні котли конденсаційного типу. Поряд з житловим комплексом розвинена інфраструктура: два дитячі садочки на відстані 100 метрів, школа, транспорт. Магазини є як і у форматі "біля дому", так і великі мережеві гіпермаркети.

Для вибагливих мешканців, які бажають побільше проводити час на свіжому повітрі та водночас не бажають покидати власної квартири, ЖК 7я має особливі пропозиції. Квартири з терасами дають насолодитись всіма перевагами свободи відкритого простору і водночас дозволяють не покидати власного житла. ЖК 7я пропонує версії як для любителів активного відпочинку, так і для тих, хто цінує релакс та спокій, овіяний легким вітерцем. Тобі залишилося тільки обрати свій варіант.

Квартира з терасою "Фітнес"

Це варіант для активних людей, які віддають перевагу заняттям фітнесом в комфортних умовах на свіжому повітрі. Ідеально для йоги, пілатесу, комплексних тренувань або вправ з петлями TRX. Ви самі плануєте розклад занять, не витрачаєте час на дорогу, гроші на спортклуб та не залежите від локдаунів.

Квартира з терасою "СПА"

Ця тераса ідеальна для людей, хто любить релаксувати та насолоджуватися сонцем. Шезлонг, дитячий басейн – запорука ідеального відпочинку.

Квартири з терасою "Барбекю"

Тут можна влаштовувати чудовий відпочинок з родиною або друзями. Садові меблі, електрогриль, свій міні-город забезпечують комфорт відпочинку. А ще у вас завжди до шашлику або м’яса гриль знайдуться прохолодні напої, тому що буде поручхолодильник .

ЖК 7я розташовано в мальовничому передмісті, а це означає, що купуючи квартиру з терасою ви отримуєте міський аналог приватного будинку. А окремо зауважимо, що свіже повітря Дарницького лісництва не лише насичує киснем, але і служить бар’єром для сторонніх запахів.

А який варіант квартири з терасою виберете саме ви?

Поставити детальні запитання про комплекс можна зателефонувавши до відділу продажу або під'їхавши до нього безпосередньо. Таким чином можна особисто оцінити навколишню інфраструктуру житлового комплексу.

Проверенные ЖК

Автор:

Команда Нерухомі

Редакція

Досвідчені експерти у сфері юриспруденції, містобудівної діяльності, архітектурно-будівельного контролю та нагляду. Вони спеціалісти з багатолітнім досвідом роботи в державних структурах, відповідною освітою та знаннями, які вирішили приєднатись до проєкту, щоб допомогти оздоровити ринок нерухомості.

Усі статті автора

Каталог

Карта

Медіа

Послуги

Пошук