Інцидент на будівництві ЖК Престиж Холл: обвалилися балки, що тримали перекриття

На будівництві ЖК Престиж Холл, який зводиться на вулиці Тютюнника, 37/1 в Печерському районі Києва, у суботу, 23 жовтня, сталася надзвичайна пригода – впали балки, що тримали перекриття, уламки впали за межі будівельного майданчика.

Про це повідомляє "Київ. Оперативний".

Як йдеться в повідомленні, через інцидент ледь не постраждала мати з дитиною. Зазначається, що будівництво ведеться прямо над футбольним полем і поруч з дитячим майданчиком. Крім того, як зазначили користувачі, поруч здали в експлуатацію комплекс, і зі споруджуваного поруч будинку вже прилітає не перший раз, наражаючи мешканців кожного разу на небезпеку.

Інцидент на будівництві ЖК Престиж Хол
Скріншот

"На звернення мешканців ані керуюча компанія, ані сам забудовник не реагують

У комплексі повний хаос. Вони явно економлять на матеріалах і робочій силі, яка не дотримується техніки безпеки", - йдеться у повідомленні.

Як повідомляється на сайті забудовника, Престиж Холл – "це елітний житловий комплекс, розташований у Печерському районі, який є самим респектабельним районом Києва. Будівництво комплексу складається з чотирьох черг, 3 з яких вже здані в експлуатацію, а в останній ведуться фасадні та внутрішні роботи , це означає, що і вона скоро буде вітати своїх нових мешканців".

З документами щодо цього ЖК можна ознайомитися на ресурсі НЕРУХОМІ, перейшовши за посиланням.

Проверенные ЖК

Автор:

Володимир Гришенко

Журналіст/ редактор

Освіта – закінчив Київський національний університет ім. Тараса Шевченка, Інститут журналістики. За професією працюю вже понад 15 років. Улюблені теми – економіка та політика, знаюся на криптовалютах та ринках, цікавлюся нерухомістю. На ресурсі НЕРУХОМІ із травня 2020 року.

Усі статті автора

Каталог

Карта

Медіа

Послуги

Пошук