Будівництво ЖК у Камʼянському зупинили через війну

1 хв

Забудовник ЖК Дніпровська набережна зупинив будівництво через нестабільне електропостачання, що дуже занепокоїло інвесторів. Про це повідомило місцеве видання kamianske.city.

Йдеться про житловий комплекс на Наддніпрянському проспекті, 30, який почали зводити у травні 2023 року. За словами представників девелопера, через часті відключення світла було прийнято рішення призупинити роботи, які вимагають постійного використання електроенергії.

Будівництво ЖК планували у дві черги: 6,5,4 секції — 4 квартал 2024 року, а 3,2,1 секції — 4 квартал 2025 року. Згідно з планом мали побудувати десятиповерховий будинок з трансформаторною підстанцією та шістьма підʼїздами. Загалом у комплексі мало бути 392 квартири. На території комплексу планували облаштувати спортивний та дитячий майданчики, проїзди, велопарковку, зробити озеленення.

Замовником будівництва є приватна фірма “Центр Iнженерiя” з Полтави, зареєстрована у 2016 році. Керівником компанії є Білокінь Людмила. 

Як повідомляли НЕРУХОМІ в новинах нерухомості, внаслідок ракетних обстрілів у липні та серпні попит на первинному ринку житла знизився в середньому на 40-50%. Водночас перехід з екстрених на стабілізаційні відключення світла, що спостерігається з настанням осені, та поступове призвичаєння громадян до обмежень, поступово поновлює активність на ринку.

Автор:

Анна Завірюха

журналістка

Журналістка із досвідом більше 4-х років. Улюблені теми – архітектура та маркетинг.

Усі статті автора

Коментарі

88

Ваш запит принято

Відділ продажу зв'яжеться з Вами найближчим часом