Незаконним будівництвом у заповідній зоні під Києвом зацікавилася прокуратура

Прокуратура порушила кримінальну справу за фактом незаконного будівництва у заповідній зоні "Урочище Ярове" під Києвом.

Про це повідомили представники Київського еколого-культурного центру у Facebook.

"Ми порушили це питання перед правоохоронними органами. Днями до нас надійшла відповідь зі Спеціалізованої екологічної прокуратури Офісу Генерального прокурора України. У ньому йдеться, що за нашим зверненням за фактом незаконної забудови природного заповідного об'єкту "Урочище Ярове" прокуратура порушила кримінальну справу", - йдеться у повідомленні.

Як повідомляли НЕРУХОМІ у новинах нерухомості України , у Бучанському районі під Києвом, біля села Бобриця активізувалися недобросовісні забудовники, розгорнувши будівництво на території заповідного об'єкту "Урочище Ярове". За словами екологів, було незаконно захоплено 10 земельних ділянок. Вони розташовані на краю заповідного об'єкту, але один із них знаходиться безпосередньо у центрі пам'ятки природи.

На цьому місці збираються звести котеджне містечко. Будівництво затіяв тут колишній депутат місцевої влади.

Проверенные ЖК

Автор:

Володимир Гришенко

Журналіст/ редактор

Освіта – закінчив Київський національний університет ім. Тараса Шевченка, Інститут журналістики. За професією працюю вже понад 15 років. Улюблені теми – економіка та політика, знаюся на криптовалютах та ринках, цікавлюся нерухомістю. На ресурсі НЕРУХОМІ із травня 2020 року.

Усі статті автора

Каталог

Карта

Медіа

Послуги

Пошук