Відбудеться всеукраїнський марафон проти містобудівної реформи

Всеукраїнський марафон проти містобудівної реформи (законопроєкту №5655) відбудеться у четвер, 7 вересня. У заході візьмуть участь архітектори, громадські активісти та представники місцевого самоврядування.

Марафон організують Асоціація міст України Національна спілка архітекторів України та Архітектурна Палата НСАУ, Рух Чесний.

Як повідомляли НЕРУХОМІ у новинах нерухомості України, 13 грудня 2022 року Верховна Рада підтримала у другому читанні ініційований головою фракції "Слуга народу" Оленою Шуляк законопроект №5655, який фактично запускає реформування містобудівної галузі. Варто зазначити, що законопроект не прийняли б, якби не підтримка депутатів із фракції ОПЗЖ.

Європарламент 15 червня ухвалив резолюцію про відновлення України та вступ до НАТО. При цьому в одному з пунктів міститься заклик не підписувати законопроект №5655.

Автор:

Володимир Гришенко

Журналіст/ редактор

Освіта – закінчив Київський національний університет ім. Тараса Шевченка, Інститут журналістики. За професією працюю вже понад 15 років. Улюблені теми – економіка та політика, знаюся на криптовалютах та ринках, цікавлюся нерухомістю. На ресурсі НЕРУХОМІ із травня 2020 року.

Усі статті автора

Коментарі

291

Ваш запит принято

Відділ продажу зв'яжеться з Вами найближчим часом