"Містотворці" — освітня програма для нової генерації лідерів у девелопменті

Команда Нерухомі 02.11.2023 17:58 PR матеріал

2 хв

17 листопада 2023 року в Школі професійного розвитку ULPM стартує оновлена освітня програма "Управління проєктами: Девелопмент та Будівництво". 

Про це порталу НЕРУХОМІ повідомили організатори програми.

Після півторарічної перерви програма пройшла еволюцію: розширили список предметів, запросили більше викладачів і удосконалили методи навчання. Оновлена програма покликана надати студентам фундаментальні знання для створення кращих міст. "Містотворці" – це програма для нової генерації лідерів у девелопменті, будівництві та архітектурі.

6 липня 2022 року ракетний удар зруйнував головну будівлю Харківського національного педагогічного університету імені Г.С. Сковороди, а також стелу філософа зі словами: "Ми створимо світ кращий. Зробимо день веселіший." Незважаючи на те, що стелу знищено, її послання майбутнім поколінням залишається недоторканим. Автори курсу діляться думкою: "Шукаючи відповіді на питання про місію девелопменту в цьому світі, ми зрозуміли, що ці слова є сигналом для нас. Створити кращий світ. Покликання, яке реалізується через конкретні дії у створенні нового середовища для людей.". В цьому і полягає оновлена філософія програми та концепція Школи Професійного Девелопменту.

Перший набір на Програму було проведено п'ять років тому, в 2018 році. Після цього програма адаптовувалася до змін на ринку нерухомості та продовжувала розвиватися. Шістнадцятий набір курсу був призупинений з початком великої війни. Школа професійного девелопменту ULPM зосередилась на профільних онлайн-курсах, проте продовжувала працювати над створенням нової, ще більш фундаментальної програми, яка тепер отримала нову назву – "Містотворці"

Деталі програми

Програма триватиме з 17 листопада 2023 року до 30 квітня 2024 року. Загалом це 180 академічних годин, розподілених на 10 модулів. Методи навчання включають офлайн інтенсиви, онлайн лекції, кейси, воркшопи у співпраці з Харківською школою архітектури, виїзні модулі на будівельних майданчиках та виробництвах в Одесі, Миколаєві, Дніпрі, Львові, Буковелі та Закарпатті.

Навчання базується на кейс-методі: студенти працюють у групах, для роботи над своїми проєктами отримують реальні земельні ділянки в Києві, досліджують територію, створюють об’єкти нерухомості, задають їхню функціональну програму, аналізують конкурентів, рахують бізнес-модель, графік реалізації проєкту та маркетингову стратегію. І все це разом у вигляді capstone-проєкту захищають під час випуску.

Програма "Містотворці" має потужний лекторський склад, включаючи засновників та CEO відомих будівельних та девелоперських компаній, а також архітекторів, економістів і фахівців з управління.

Прийом заявок на програму "Містотворці" складається із чотирьох етапів: заявка, написання есе, співбесіда і отримання запрошення на участь.

Після завершення програми випускники отримають диплом від Школи професійного девелопменту.

Докладніше про навчальний план, лекторів та особливості програми можна дізнатися за посиланням.

Автор:

Команда Нерухомі

Редакція

Досвідчені експерти у сфері юриспруденції, містобудівної діяльності, архітектурно-будівельного контролю та нагляду. Вони спеціалісти з багатолітнім досвідом роботи в державних структурах, відповідною освітою та знаннями, які вирішили приєднатись до проєкту, щоб допомогти оздоровити ринок нерухомості.

Усі статті автора

Коментарі

458

Ваш запит принято

Відділ продажу зв'яжеться з Вами найближчим часом