Міноборони відсудило землю, яка використовувалася гаражним кооперативом

Міністерство оборони та Офіс генерального прокурора повернули в державну власність земельну ділянку в Дарницькому районі Києва.

Про це повідомили в прес-службі Міноборони.

"Північним апеляційним господарським судом задоволено позов Міноборони до Київської міської ради та гаражно-будівельному кооперативу в частині: визнання недійсним рішення Київської міської ради про передачу суб'єкту господарювання у власність згаданої земельної ділянки; скасування свідоцтва про право власності на земельну ділянку; зобов'язання повернути Міноборони земельну ділянку і забезпечити можливість користування нею ", - йдеться в повідомленні.

Відзначається, що зараз проводяться заходи, спрямовані на фактичне повернення земельної ділянки в сферу управління Міноборони.

Як повідомляли НЕРУХОМІ, прокуратура Києва намагається відсудити у приватної компанії земельну ділянку площею понад 24 га і вартістю 366 млн гривень в районі Національного музею "Пирогово".

Автор:

Володимир Гришенко

Журналіст/ редактор

Освіта – закінчив Київський національний університет ім. Тараса Шевченка, Інститут журналістики. За професією працюю вже понад 15 років. Улюблені теми – економіка та політика, знаюся на криптовалютах та ринках, цікавлюся нерухомістю. На ресурсі НЕРУХОМІ із травня 2020 року.

Усі статті автора

Коментарі

69

Ваш запит принято

Відділ продажу зв'яжеться з Вами найближчим часом