Народний депутат задекларував понад 150 квартир

Депутат Верховної Ради з групи "За майбутнє" Віктор М'ялик задекларував 158 квартир, кілька житлових будинків і близько 80 земельних ділянок.

Про це йдеться в його декларації про доходи за 2019 рік.

Як стало відомо з документа, квартири площею від 38 до 95 кв. м знаходяться у селі Софіївська Борщагівка під Києвом. Також сім'ї депутата належать два житлових будинки і дачний будинок (128 кв. м) у Мотовилівці Фастівського району Київської області.

Також депутат задекларував кілька сотень нежитлових приміщень, гаражів, паркомісць, близько 80 земельних ділянок під Києвом і у Рівненській області. Крім того, в декларацію внесені виробнича будівля автосервісу і будівля дитсадка у Софіївській Борщагівці.

З автомобілів у депутата М'ялика є Lexus LS460L (2015 року) і Lexus LX570 (2016 року). Дружина парламентарія володіє автомобілями Mercedes-Benz (2016 року) і Porsche Cayenne (2018 року). За 2019 рік М'ялік задекларував 314 тис. гривень депутатської зарплати і 29 тис. гривень зарплати в МДС-БУД.

Як повідомляли НЕРУХОМІ, голова Харківської обласної державної адміністрації Олексій Кучер задекларував 867 тисяч гривень доходу від продажу нерухомості.

Автор:

Володимир Гришенко

Журналіст/ редактор

Освіта – закінчив Київський національний університет ім. Тараса Шевченка, Інститут журналістики. За професією працюю вже понад 15 років. Улюблені теми – економіка та політика, знаюся на криптовалютах та ринках, цікавлюся нерухомістю. На ресурсі НЕРУХОМІ із травня 2020 року.

Усі статті автора

Коментарі

194

Ваш запит принято

Відділ продажу зв'яжеться з Вами найближчим часом