У бразильському Сан-Паулу збудували найвищий монолітний хмарочос. Фото

Бразильська студія Königsberger Vannucchi Arquitetos Associados завершила будівництво монолітного хмарочоса Platina 220 у Сан-Паулу, який виявився найвищим у місті.

Як повідомляє Dezeen, будівництво хмарочоса зайняло близько 8 років. Реалізація проєкту відбулася в рамках генплану розвитку міста. Висотка розташована в районі Татуапе на сході Сан-Паулу. Його висота – 172 метри, 46 поверхів. До цього найвищою спорудою міста значився хмарочос Mirante do Vale Арона Когана, висота якого сягала 170 метрів.

Königsberger Vannucchi Arquitetos Associados (KV) вирішила створити хмарочос із чотирьох об'ємів, з основним високим прямолінійним, оточеним трьома більш короткими. Завдяки розташуванню терас і вікон будинок виглядає як моноліт, висічений у ландшафті. Керамогранітове облицювання дозволяє максимально затінювати приміщення всередині вежі, у тому числі житлові, готельні, офісні та торгові.

Хмарочос був побудований, щоб залучити більше інвесторів до східної частини Сан-Паулу.

Хоча вежа є найбільшою у місті, вона далека не найвища в країні, і значно програє One Tower на півдні Бразилії, висота якої становить 290 метрів.

Автор:

Володимир Гришенко

Журналіст/ редактор

Освіта – закінчив Київський національний університет ім. Тараса Шевченка, Інститут журналістики. За професією працюю вже понад 15 років. Улюблені теми – економіка та політика, знаюся на криптовалютах та ринках, цікавлюся нерухомістю. На ресурсі НЕРУХОМІ із травня 2020 року.

Усі статті автора

Коментарі

309

Ваш запит принято

Відділ продажу зв'яжеться з Вами найближчим часом