Роботи з реконструкції столичної Дарниці продовжили на три роки

Влада Києва продовжили на три роки термін робіт з будівництва та реконструкцій об'єктів у Дарницькому районі.

Про це йдеться у відповідному розпорядженні Київської міської держадміністрації.

Так, орієнтовна вартість – майже 10 млн гривень.

"Фінансування реконструкції об'єкта дозволить виконати благоустрій значної території масиву, упорядкувати тимчасові споруди для ведення підприємницької діяльності, виконати побажання жителів з розвитку рекреаційної зони", – йдеться у пояснювальній записці, підписаній заступником голови Дарницького райдержадміністрації Петром Захарченком.

Згідно з документами, основні витрати пов'язані з будівництвом мережі освітлення на Промисловій, реконструкцією алеї (вул. Декабристів і Вербицького) і ремонтом ліфтів. Заплановані роботи відповідають стратегії розвитку Києва до 2025 року.

Як повідомляли НЕРУХОМІ, в проект Генерального плану Києва закладені рішення, які мають поліпшити умови дозвілля, культурного відпочинку та здорового способу життя, а також медичного обслуговування в центральних щільно забудованих районах столиці.

Автор:

Володимир Гришенко

Журналіст/ редактор

Освіта – закінчив Київський національний університет ім. Тараса Шевченка, Інститут журналістики. За професією працюю вже понад 15 років. Улюблені теми – економіка та політика, знаюся на криптовалютах та ринках, цікавлюся нерухомістю. На ресурсі НЕРУХОМІ із травня 2020 року.

Усі статті автора

Коментарі

49

Ваш запит принято

Відділ продажу зв'яжеться з Вами найближчим часом